Nassim Haramein - Descifrarea secretelor universului

"Spiritualitatea este fizica pe care inca nu am inteles-o." (Nassim Haramein)

Descifrarea misterelor universului este o preocupare constanta a oamenilor, de la o generatie la alta, din cele mai vechi timpuri. De aceea putem afirma astazi, de exemplu, ca ceea ce Einstein nu a reusit in timpul vietii sale, si anume sa ofere o teorie completa, unificatoare cu privire la cele doua tipuri de energie fundamentale, forta electromagnetica si cea gravitationala, reuseste Nassim Haramein, creatorul teoriei unificate a campului, prin rezolvarea ecuatiilor de camp ale acestuia, prin descrierea proprietatilor campului gravitational care inconjoara o masa data si prin incorporarea conceptul de torsiune, a rotatiei si a efectului Coriolis.

Ideea centrala a teoriei lui Haramein este aceea de Vacuum sau de Spatiu in care noi interactionam si ne cream realitatea noastra. In modelul sau, fiecare atom, (incluzandu-i si pe cei din care suntem alcatuiti), este o gaura neagra care absoarbe energie/informatie din Vacuum si, totodata, radiaza energie inapoi in acesta, ca o gaura alba sau, altfel spus, ca o gaura neagra care functioneaza in sens invers.


Vacuum-ul poate fi numit Dumnezeu

"Vacuum-ul poate fi numit Dumnezeu, pentru ca se afla peste tot, poate fi gasit in orice loc, cunoaste tot, se auto-organizeaza si organizeaza totul, iar acestea sunt atributele lui Dumnezeu."

Atomul este o mini gaura neagra

"Cand incepem sa intelegem aceasta fizica noua, cand incepem sa intelegem ca atomul este o mini gaura neagra, care este alimentata de catre Vacuum, in mod continuu, ceea ce face ca electronii, de exemplu, sa se roteasca de atatea miliarde si miliarde de ani, desi aparent nu sunt conectati la nici-o sursa de energie, atunci putem intelege si mecanismul fundamental al creatiei.

Stim ca este acolo

Luati in considerare densitatea Vacuum-ului, 10 la puterea 94 grame pe centimetru cub. Ca sa aveti o idee despre ce inseamna aceasta, daca am lua toate stelele din univesul nostru, si numai in galaxia noastra exista intre 100 si 300 de miliarde de stele, si exista miliarde de galaxii, si le-am comprima pe toate intr-un centimetru cub de Spatiu, densitatea in acel centimetru cub ar fi de 10 la puterea 55 grame, adica o densitate cu 39 de ordine de marime mai mica decat densitatea din Vacuum.


Stim ca este acolo (n.n. - aici si acum, in fiecare centimetru cub de Spatiu). Prin urmare, daca am extrage a miliarda parte, din a miliarda parte, din a miliarda parte, etc, la suta, din ceea ce este acolo, am avea suficenta energie pentru intreaga planeta. Nu ar mai fi poluare, in schimb ar exista cantitati enorme de energie pentru oricine are nevoie, oriunde ar fi necesara; oriunde pe planeta noastra, oriunde in universul nostru.

Suntem foarte aproape

Trebuie sa intelegem aceasta forta fundamentala a gravitatiei si structura Vacuum-ului pentru a putea realiza aceasta si suntem foarte aproape. Cred ca acest lucru este iminent, nu este ceva care sa se realizeze peste douazeci de generatii. Cred ca aceasta se va realiza in timpul generatiei noastre. Cred chiar ca vom vedea aceste schimbari in urmatorii zece ani.

Ca rezultat al intelegerii modului in care se pot utiliza campurile gravitationale, intr-o perioada de timp foarte scurta, in circa douazeci de ani, oamenii se vor putea urca in vehicule si vor zbura catre Jupiter, de exemplu, sau pana la Luna, in scurte calatorii, la sfarsit de saptamana. Vom deveni capabili sa ne deplasam CU Universul, in loc sa luptam impotriva lui. Cred ca aceasta este o parte foarte importanta a evolutiei noastre, este un aspect crucial al evolutiei umanitatii si al transcenderii resurselor limitate pe care le avem pe planeta noastra.

Martori ai geometriei fundamentale a creatiei

Multi maestri spirituali care au fost sau sunt capabili sa atinga acel punct al tacerii, al singularitatii din centrul existentei lor, sunt de fapt martorii principiilor fundamentale, martori ai geometriei fundamentale a creatiei.

Dublul toroid despre care vorbim reprezinta aspectul vectorial spatio-temporal. Insa daca mergem spre punctul zero, spre singularitate, unde linistea este prezenta, intreaga geometrie se indreapta spre punctul cu cei mai putini vectori, cu cea mai mare stabilitate, catre echilibrul absolut. Cauta echilibrul absolut. Si merge catre infinit de rece, minimalizand numarul vectorilor, la fel ca o picatura de apa, de exemplu, care, atunci cand se raceste si se transforma in fulg de zapada, trece printr-un set specific de vectori si capata o geometrie diferita, cum ar fi cea hexagonala.

In ecuatiile mele arat ca toroidul dublu este rezultatul acestui cub octaedru, al unor tetraedre, al unui cuplu de forte care se rotesc, insa in partea centrala a acestor rotatii se afla singularitatea, echilibrul, linistea. Acele tetraedre se intrepatrund ca o stea a lui David tridimensionala, steaua cu sase colturi din traditia iudaica sau 'inima lui 'Buddha' din traditia budista, etc.


Intreaga viata izvoraste din apa

Geometria care se bazeaza pe numarul patru sau pe numarul sase este fundamentala pentru structura spatiului si timpului si, de fapt, ea este specifica si structurii apei si tocmai de aceea intreaga viata izvoraste din apa, pentru ca informatia trece din structura spatio-temporala in molecula de apa, care produce apoi organizarea biologica a biosferei noastre.

Multi cercetatori cauta sediul constiintei in creier, dar ei continua sa uite ca, de fapt, creierul este 90% apa si numai 10% materie cenusie. Dar daca s-ar inlatura materia cenusie din creier, constiinta nu ar disparea. Exista oameni nascuti cu foarte putina materie cenusie si totusi creierele lor functioneaza absolut normal. Insa daca s-ar inlatura apa, totul s-ar termina.

Meditatia este calea catre acea parte a fiintei din interior care conduce catre singularitate

Aceasta constientizare a centrului ca fiind un ax de rotatie al energiei in jurul corpului este reprezentata in traditia vedica sau in traditia budista printr-un vortex care intra prin coroana si ca o spirala, energia kundalini, care ascensioneaza.

Chakrele sunt octave, la fiecare nivel, astfel incat al treilea ochi, chakrele din zona gatului, a inimii, hara, chakra sexuala si baza, sunt parti ale intregului sistem, al octavei si al spiralei, care le uneste pe toate in chakra inimii. Putem incepe astfel sa descriem, cu termeni din fizica, unele dintre cele mai ezoterice cunostinte. O fizica a creatiei, nu orice fel de fizica.

Ceea ce numim karma este, de fapt, descrierea feedback-ului fundamental al creatiei. Datorita acestui feedback, vei fi "re-alimentat" continuu, la randul tau, cu ceea ce ai "emis" catre exterior. Absolut. Daca trimiti multe ganduri negative catre campul energetic, este de asteptat ca multe lucruri negative sa ti se intample.

La fel si cu mediul inconjurator, daca ne uitam la cum arata planeta noastra, la cum arata mediul de pe planeta noastra, la rezultatul atator distrugeri dupa, practic, numai 150 de ani de avans tehnologic. Pentru ca tehnologia pe care noi o dezvoltam se bazeaza, in cea mai mare parte, pe razboi si distrugere, pe concurenta, samd.

Putem alege sa fim in armonie cu natura

Putem alege sa fim in armonie cu natura, sa trimitem ganduri si informatii pozitive catre Vacuum, iar tehnologia pe care o dezvoltam poate fi o tehnologie pozitiva. La fel de bine, sincronicitatile care vor aparea in viatile noastre, ca rezultat al schimbarilor noastre interioare, ne vor sustine din ce in ce mai mult pe aceasta cale, aducand transformari pozitive din ce in ce mai evidente, pe masura ce avansam pe o cale pozitiva.


Oamenii au in interiorul lor un potential infinit

Este important ca oamenii sa stie ca ei au un potential infinit in interiorul lor, nu doar intr-un sens ezoteric, ci chiar din punctul de vedere al existentei lor materiale. Toti atomii din care suntem alcatuiti contin cantitati infinite de informatie, de cunoastere, deja prezenta in interiorul fiecaruia dintre noi. Putem accesa aceasta informatie, acordandu-i putin din timpul nostru. Pot fi suficiente chiar si cinci minute, in fiecare zi, in care sa ne intoarcem simturile catre interior, catre acea singularitate, catre punctul de liniste, de tacere.

Orice tehnica, rugaciune sau meditatie, care ne permite sa ne aducem simturile si atentia catre interior, in loc sa fim exclusiv orientati spre ceea ce se petrece in afara, orice tehnica prin care putem sa ne centram, sa ne apropiem din ce in ce mai mult de acea singularitate, ne ajuta, practic, sa ne conectam la natura infinita a existentei, la natura infinita a spatiului care ne inconjoara, la natura infinita a intelepciunii care exista deja in interiorul nostru. Aceasta va face ca dharma fiecaruia sa se deruleze armonios, pentru ca fiecare dintre noi are o dharma, fiecare dintre noi are o misiune, fiecare dintre noi are ceva de facut aici, ceva care este foarte important." (Nassim Haramein, Resonance Academy)


Sursa: https://vremea-prieteniei.blogspot.ro/2013/11/descifrarea-secretelor-universului.html

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Jim Humble si povestea din spatele MMS: Suplimentul Mineral Miraculos

Centrele medicale si medicii care aplica hrana vie ca metoda de tratament

People's problems - by osho