Nassim Haramein - "Materia intunecata" lipsa din univers?



"Materia intunecata" lipsa din Univers? Fizica moderna, potrivit modelului standard si ecuatiilor din cadrul acestuia, prezice existenta in univers a unei anumite cantitati de materie. Cu toate acestea, atunci cand utilizeaza telescoape si alte tehnologii avansate, observa ca presupusa masa nu este acolo, ca aceasta de fapt "lipseste" si nu doar o mica parte din ea... lipseste 96% din materie (!)

La acest punct ne-am putea astepta la reexaminarea si ajustarea in consecinta a modelului predictiv. In schimb, s-a inventat un nou tip de materie, in speranta ca aceasta va permite rezolvarea tuturor ecuatiilor. Pentru acest nou tip de materie inventata au fost nevoiti sa vina cu un termen foarte tehnic si pentru ca nu a fost foarte usor de gasit, au decis sa o numeasca ... "materie intunecata" si "energie intunecata".

Poate ca "lipsa" masei se datoreaza unei erori fundamentale in modelul standard, eroare prin care s-a inlaturat un numar incredibil de mare (aproape de infinit), ceea ce ne arata cat de dens este de fapt spatiul vid. Majoritatea celor care studiaza fizica nici macar nu sunt constienti de acest truc matematic, numit "renormalizare", prin care densitatea spatiului este pur si simplu ignorata, in ciuda datelor stiintifice verificate experimental (efectul Casimir).

Poate ca ne apropiem de punctul in care modelul standard isi va da seama ca nu exista un astfel de lucru, asa-numita "materie intunecata" si ca masa care lipseste este de fapt energia din insasi structura manifestarii spatio-temporale, ceea ce Nassim Haramein a prezis in urma cu multi ani in modelul sau de teorie unificata a campului.

Vezi sursa: Resonance Academy

GRADIENTUL DENSITATILOR IN ETER

Ceea ce Nicolae Tesla numeste "eter" este acelasi camp fundamental de energie din univers, denumit si: vidul, spatiul, vacuum, campul punctului zero, spuma cuantica, campul sursa, dumnezeu, plenitudine... Orice nume ar avea, noi suntem facuti din si ne scaldam intr-un camp infinit de energie pe care, atunci cand se afla intr-un echilibru perfect, il numim "spatiu gol". Totusi, gradientul densitatilor in eter este extrem de variat.


Atunci cand in structura acestui vacuum (eter, spatiu, etc.) exista grade diferite de densitate, putem observa o dinamica fundamentala a rotatiei pe diferite trepte scalare, sub forma de torus, de la atomi, la stele, galaxii si universuri. De exemplu, aerul incepe sa se invarteasca atunci cand in atmosfera are loc o schimbare usoara de temperatura si densitate, care coduce la uragane masive.

Intre nivelul cosmologic si nivelul cuantic, in densitatea vacuum-ului spatio-temporal, exista undeva intre 107 si 122 grade de magnitudine diferenta. Acest gradient incredibil de mare este foarte derutant pentru fizicieni, astfel incat intreaga problema a rezolvarii acestor date observationale a devenit cunoscuta sub numele de "catastrofa vidului" sau "cea mai rea predictie teoretica din istoria fizicii".

Ecuatiile lui Nassim Haramein rezolva aceasta problema, precum si aspectele privind constanta cosmologica sau aparitia fortei tari (gravitatia cuantica) si unifica, de asemenea, campul de energie, de la nivelul cosmologic, la cel cuantic, folosind o solutie geometrica pentru gravitatie.

"Daca Nikola Tesla nu ar fi fost cenzurat, am fi putut calatori printre stele pana acum." (Nassim Haramein, Resonance Academy)

"Exista teste experimentale si observationale care sa valideze teoria lui Haramein si datele specifice prezentate in ultima sa lucrare? "

Teoria lui Haramein are capacitatea de a prezice cu exactitate marimea si masa gaurilor negre, date verificabile prin observare. Lucrarea sa cea mai recenta prezice totodata, foarte precis, raza protonului, confirmata de acceleratorul de protoni al Institutului Paul Sherrer, in 2013, printr-un experiment independent si foarte avansat, care a demonstrat ca prezicerile lui Haramein sunt foarte exacte. Mai muilt, teoriile lui Haramein se bazeaza pe fluctuatiile energiei din vacuum, lucru confirmat experimental cu decenii in urma de efectul static Casimir si, mai recent, de efectul dinamic Casimir, in care microundele de protoni sunt extrase direct din vacuum (Scientific American – Something from Nothing? Vacuum can Yield Flashes of Light, Phys.org - Ex nihilo: Dynamical Casimir effect in metamaterial converts vacuum fluctuations into real photons).

Mai mult, rezultatele sale extrag cu claritate constantele de cuplare gravitationala si intervalul corespunzator pentru interactiunea tare (sau potentialul Yukawa) care poate fi masurata si in experimente de laborator.

Se considera ca o teorie devine valabila in totalitate atunci cand previziunile sale clare si precise sunt verificate de rezultatele experimentale. Din punct de vedere istoric, teoriile fundamentale dezvoltate si eventual acceptate ca fiind valabile, au fost confirmate intr-un timp relativ scurt dupa aparitia lor. Nu este o coincidenta faptul ca rezultatele noilor masuratori ale razei protonului au fost lansate de Institutului Paul Sherrer la aproximativ o luna dupa ce Haramein a trimis lucrarea sa la Biblioteca Congresului pentru a primi drepturile de autor. In schimb, alte teorii despre gravitatia cuantica, cum ar fi teoria corzilor, inca sunt in cautarea confirmarii experimentale, in ciuda deceniilor si a resurselor semnificative investite.



FLOAREA VIETII SI CALCULUL CAMPULUI GRAVITATIONAL - Care este rolul florii vietii in calculul campului gravitational?

Structura spatio-temporala apare adesea reprezentata sub forma florii vietii, ca o structura scalara infinita. Cu alte cuvinte, spatiul insusi este format din pachete foarte, foarte, foarte mici de energie, care vibreaza pe cele mai mici frecvente din cadrul spectrului electromagnetic. Ne-am putea gandi la aceste mici pachete de energie ca la niste "pixeli" care alcatuiesc universul. Deoarece forma lor nu este patrata, ci sferica, ele au fost numite "voxeli".



Cea mai mica distanta ce poate fi masurata, descoperita de Max Planck, este tocmai lungimea acestei unde fundamentale universale, numita lungimea Plank, adica 10 la puterea minus 33 cm sau 0,0000000000000000000000000000000001616cm.

Lungimea Plank este atat de mica incat vizualizarea ei este aproape imposibila. Cu toate acestea, daca va imaginati un mic punct care nu este mai mare de 0,1mm (sau cel mai mic lucru pe care ochiul uman il poate vedea) si umflati acel punct, ca un balon, pana la dimensiunea universului observabil, dimensiunea Plank nu va fi mai mare decat un punct de 0,1mm in cadrul acelui univers. Sau, cu alte cuvinte, punctul initial de 0,1mm se situeaza la aproximativ 1/2 pe scara cuprinsa intre universul observabil si dimensiunea Plank.

Nassim Haramein numeste aceste mici pachete de energie Planck Spherical Units (PSU), adica Unitati Plank Sferice, pentru simplul motiv ca sunt sferice, asa cum sunt aproape toate structurile, de pe toate nivelele scalare, pe care universul le creeaza. Aceste forme de unda sferice se suprapun si se impacheteaza perfect impreuna pentru a forma insasi structura 3D a florii vietii, a spatiului.

Folosind acesti voxeli universali, Nassim calculeaza numarul de voxeli care pot intra in volumul unui proton, in comparatie cu numarul de voxeli prezenti pe suprafata exterioara a protonului (sau a oricarei gauri negre). Acest raport, o relatie geometrica, este campul gravitational!

Gravitatia este in esenta un raport intre informatia de la interior si informatia de la suprafata gaurilor negre intr-o manifestare spatio-temporala holofractografica.

Nassim Haramein a descoperit un mod discret, pixelat sau voxelat, cuantificat, pentru a descrie gravitatia, in asa fel incat, tot ce trebuie sa faceti este sa calculati aceste mici Unitati Plank Sferice sau Planck Spherical Units (PSU), fara a mai fi nevoie sa folositi ecuatii foarte complexe necesare in mod normal pentru a rezolva ecuatiile de camp ale lui Albert Einstein.

O solutie geometrica pentru gravitatie. Ironia consta in faptul ca aceasta solutie a fost tot timpul chiar sub nasul nostru datorita culturilor antice, care au codificat aceasta relatie geometrica in monumentele si in scrierile lor, sub forma simbolului florii vietii.

Mai multe detalii puteti gasi in lucrarea “Quantum Gravity and the Holographic Mass.”.

UNIVERSUL ... UN PUNCT? PUNCTUL ... UN UNIVERS?

Universul ... un Punct? Punctul ... un Univers? Este universul un punct in spatiul infinit? Putem intelege punctul ca fiind un intreg univers? Iata doua intrebari mai putin obisnuite despre o realitate care nu mai seamana de loc cu ceea ce am fost invatati pana acum. Cititi cu atentie in continuare si veti afla lucruri noi, extrem de interesante.

"Traim timpuri in care toate structurile se schimba: societatea noastra, felul in care facem afaceri, felul in care relationam unii cu altii, felul in care relationam cu universul si intelegerea noastra in ceea ce priveste fizica universului.

Una dintre marile schimbari care urmeaza sa se produca implica noi tehnologii si o noua intelegere care redefineste ceea ce noi gandim despre energie. Energia viitorului implica, de asemenea, reteaua informationala a viitorului si legatura ei cu constiinta.

Exista o noua tehnologie care apare, dar as vrea totodata sa va vorbesc despre noile concepte, despre noile ecuatii pe care le voi publica in curand si din care veti putea intelege structura realitatii.

Unul dintre conceptele fundamentale care iese la iveala in fizica este acela potrivit caruia noi traim intr-un univers holografic. Acesta este un principiu fundamental datorita caruia putem intelege energia.

'Sistem izolat' sau 'sistem deschis'?

Intr-un univers holografic nu exista un asemenea lucru, pe care sa-l putem numi 'sistem inchis'. Am invatat la scoata ca 'Intreaga energie dintr-un sistem izolat ramane constanta', insa, cel mai adesea, profesorii nu definesc ce este acela un sistem izolat. Haideti sa vedem ce este un sistem izolat: 'Un sistem izolat implica o aglomerare de materie, care nu interactioneaza de loc cu restul universului. Si, din cate stim, in realitate nu exista un astfel de sistem. Nu exista scut impotriva gravitatiei, iar numarul frecventelor electromagnetice este infinit. Dar, pentru a ne putea focaliza asupra principiilor de baza, este util sa postulam existenta unui astfel de sistem pentru a clarifica natura legilor fizice... Prin urmare, desi nu s-a descoperit inca nici-un sistem izolat, toate legile naturale se bazeaza pe ceva care nu se regaseste in natura. Toate legile noastre in legatura cu energia se bazeaza pe ceva care nu exista in natura.

Acest lucru are o semnificatie importanta. Conceptul de sistem izolat, ideea ca un lucru ar putea fi izolat de restul universului, nu are corespondent in realitate, ci exista numai in mintea oamenilor. Prin urmare, haideti sa vedem cum poate schimba aceasta modul nostru de gandire cu privire la energie.

Feedback intre ordine si dezordine

Avem aici un lac, care are un potential gravitational. Mai avem o turbina, in acest plan hidroelectric. Din acesta extragem energie. Intregul sistem este considerat izolat, ca intr-o cutie. Pentru ca nu avem intreaga energie gravitationala convertita in electricitate, datorita frecarilor entropice, se considera ca, de fapt, intregul univers este entropic. De altfel, se considera ca universul merge catre tot mai multe entropie, catre tot mai multa dezordine. Dar, pentru a exista dezordine, mai intai trebuie sa existe ordine.

Acum vom inlatura cutia si vom urmari parcursul apei, dupa ce a trecut prin turbina. Stim ca apa curge catre sud. Datorita miscarii de rotatie a pamantului si caldurii soarelui, apa se evapora si face norii, care trimit apa inapoi, in lac, sub forma de ploaie. Aceasta este negentropie. In felul acesta, in permanenta exista un feedback intre entropie si negentropie. In permanenta exista un feedback intre dezordine si ordine.

Corpul tau este un exemplu uimitor de sistem deschis

Corpul tau este un exemplu uimitor de sistem deschis. Nu exista dezordine. O suta de miliarde de schimbari chimice au loc in corp in fiecare secunda si nu exista confuzie. Ordine perfecta. In corpul tau exista suficient ADN sa il intinzi pana la Jupiter, de la Soare, inapoi la Jupiter, iar pana la Soare, iar pana la Jupiter, iar pana la Soare ... si toate acestea lucreaza intr-o coordonare uimitoare. Imagineaza-ti cantitatea de energie necesara pentru a face ca toate acestea sa se intample. Daca ai calcula intreaga energie-informatie din corp, nu ai avea atata ordine, nici chiar la viteza luminii. Nu ai avea atata ordine, chiar daca intreaga informatie ar fi comunicata cu viteza luminii. Esti un miracol viu.

Toate aceste celule din corp, o suta de trilioane de celule, sunt alcatuite din miliarde si miliarde de atomi. Incepem sa intelegem ca celulele si atomii comunica permanent cu un camp holografic. Principiul holografic face parte din structura spatiului in care traim. Aceasta este, de altfel, baza unei noi lucrari pe care urmeaza sa o public si care va da raspunsul perfect referitor la gravitatie.

Dimensiunile nu sunt asa cum am fost invatati

Primul lucru pe care trebuie sa il intelegem este acela ca dimensiunile nu sunt asa cum am fost invatati. Ni s-a spus ca un punct reprezinta 'dimensiunea 0' si, deci, nu exista. Desi il puteti vedea. Apoi, mai multe puncte pot fi puse la un loc in asa fel incat sa formeze o linie, despre care ni s-a spus, la fel, ca nu exista. Dupa aceea, patru linii puse impreuna formeaza un plan ... care nu exista. Si dintr-odata, prin miracol, 6 planuri puse impreuna formeaza un cub, care, asa cum ni s-a spus, exista.

Dar daca punctul, care nu exista, formeaza o linie care nu exista, care formeaza un plan care nu exista, oricate planuri ai pune la un loc, nu vei obtine existenta. Tot ceea ce obtii este non-existenta la patrat.

Prin urmare, care este solutia? Solutia este aceasta: singurul lucru care exista este PUNCTUL. IN FIECARE PUNCT ESTE PREZENTA INTREAGA INFORMATIE.

De fapt, putem sa calculam cantitatea de informatie din interiorul nucleului unui atom. Rezultatul pe care il obtinem in urma acestor calcule este 10 la puterea 55 grame. Un numar care se intampla sa fie tocmai masa universului. In fiecare nucleu al unui atom exista intreaga informatie a tuturor celorlalti atomi din univers. Aceasta pentru ca universul este o structura holografica.

Nivele scalare ale hologramelor din univers

Iata un bun exemplu de nivele scalare ale hologramelor din univers - relatiile dintre marimile diferitelor planete si stele.

Pamantul este foarte mic in comparatie cu Jupiter. Pamantul este si mai mic in comparatie cu Soarele. La randul sau, Soarele este foarte mic fata de Arcturus si, de la acest nivel, al lui Arcturus, Jupiter pare sa aiba marimea unui pixel, iar Pamantul este invizibil.

Antares este insa o stea mult mai mare decat Arcturus. De la nivelul lui Antares, Soarele are marimea unui pixel si Jupiter este invizibil. Prin urmare, punctul este scala de la infinit de mare, la infinit de mic.

Atunci cand privim un punct mai atent, putem observa diviziuni si subdiviziuni. Putem spune ca in interiorul tau exista o infinitate de puncte, iar la nivel atomic este prezenta intreaga informatie din univers. Probabil ca acesta este motivul pentru care cei mai mari maestri care au trait pe pamant au cerut oamenilor sa isi indrepte atentia spre interior, pentru a avea acces la informatii fundamentale, pentru a se conecta cu universul, cu intregul, cu ceea ce oamenii numesc Dumnezeu.

In urmatoarea mea lucrare dovedesc ceea ce va spun. Atunci cand calculez pixelii de spatiu-timp de pe suprafata centrului unui atom, de pe suprafata nucleului unui atom, care este numit PROTON, rezulta 10 la puterea 40 pixeli.

Pentru ca universul este o holograma, informatia din interiorul protonului, care este masa universului, raportata la suprafata, ar trebui sa imi dea o forta fundamentala. Astfel, cand impart 10 la puterea 55 grame, la numarul de pixeli de pe suprafata hologramei, adica la 10 la puterea 40, obtin solutia exacta pentru gravitatie. Solutia pentru ecuatiile de camp ale lui Einstein. Este numita gravitatie cuantica ... fara curbari, fara ecuatii diferentiale complexe ... "

Aflati mai multe detalii despre activitatea lui Nassim Haramein. Unor astfel de oameni nu putem decat sa le multumim pentru munca lor perseverenta desfasurata in scopul descifrarii secretelor universului si, totodata, pentru efortul de a face cunoscute noile descoperiri publicului larg, la un nivel cat mai accesibil cu putinta.

Putem spune chiar ca noile teorii revolutionare ale lui Nassim Haramein pot fi intelese mai usor decat modelele standard din fizica sau din alte domenii ale stiintei. Exista o anumita intuitie, inca de la varste fragede, care ne spune ca ceva este in neregula cu unele teorii 'stiintifice' dogmatice pe care suntem obligati sa le asimilam aproape fortat, in timp ce realitatea pare a fi cu totul alta.

Sursa: Nassim Haramein - Grenzwissen Symposium Saarbrücken 2012

Sursa: https://vremea-prieteniei.blogspot.ro/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Jim Humble si povestea din spatele MMS: Suplimentul Mineral Miraculos

Centrele medicale si medicii care aplica hrana vie ca metoda de tratament

People's problems - by osho